Webinar: Å snakke med barn om livstruende/livsbegrensende sykdom

Onsdag 17. april 2024, fra kl. 10.00 til 12.00.

Webinaret holdes av Torun M. Vatne, psykologspesialist i barne- og ungdomspsykologi, PhD.

Hvem er webinaret for?

Webinaret er rettet mot deg som arbeider med barn som har en livsbegrensende diagnose, eller søsken til et barn med en livsbegrensende diagnose, som helsepersonell, eller ansatte i skoler og barnehager. Vi har som mål å gi tjenesteytere ny kunnskap om og redskap for å snakke med barn om en livsbegrensende diagnose.

Tema for webinaret er hva vi bør snakke med barna om, og hvorfor og hvordan det kan gjøres. Webinaret vil være proppfullt av praktiske eksempler og tips til arbeidshverdagen.

Det er gratis å delta på webinaret, men du må melde deg på:

Meld deg på her. 

Du vil motta bekreftelse på e-post at du er påmeldt, og en påminnelse 24 timer før webinaret starter.

-med forbehold om endringer.

 

Torun M. Vatne er psykologspesialist i barne- og ungdomspsykologi med Ph.d. om temaet samtale med alvorlig syke barn, og hun er leder for utvikling og implementering i et stort prosjekt om ivaretakelse av søsken til barn med funksjonsnedsettelser (www.sibs.no). Torun jobber ved Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser, og for Leve NÅ. Hun har tidligere jobbet som psykolog for kreftforeningen på barneavdelingen på Rikshospitalet. Hun har spesiell interesse for temaer som å samtale med barn om alvorlig sykdom, psykisk helse ved progredierende sykdom, ivaretakelse av søsken som pårørende og psykososial støtte til foreldre til barn med nevrodegenerative tilstander.

VELKOMMEN TIL WEBINAR!

-en kortere og redigert versjon av webinaret vil i etterkant legges ut på levenaa.no under menypunktet “opptak fra webinarer, fagdager og videoer”.

Dato

17 apr 2024
Utløpt!

Tid

10:00 - 12:00
Kategori

Arrangør

Leve NÅ
Leve NÅ
E-post
levenaa@frambu.no
Nettsted
http://www.levenaa.no