Webinar: Søsken som pårørende i ung voksen alder 24. mai 2023

Er du ung voksen og har et søsken med en funksjonsnedsettelse eller alvorlig sykdom?

Webinaret onsdag 24. mai 2023 fra 14.00 til 16.00 om og for unge voksne søsken, setter fokus på denne pårørendegruppens opplevelser og behov. Målgruppen for dette webinaret er søsken (mellom 16 og 30 år) til personer med livsbegrensende tilstander.

I webinaret vil to voksne søsken fortelle om sine erfaringer som pårørende. Psykologspesialist Torun Vatne vil også dele det forskningen sier om unge voksne søskens opplevelser og behov. Det vil bli lagt opp til gode muligheter for å dele erfaringer. Samtidig vil dette gi Leve NÅ verdifull innsikt i de behov som unge voksne søsken har.

Blir det få (<10) påmeldte vil åpne for dialog under webinaret, blir det litt flere (10- 30) vil vi ha mulighet for kortere økter i grupper, og blir det mange (<30) benytter vi oss av responsverktøy og chat for at alle stemmer skal høres.

For deg som ikke kan delta, eller ikke er i målgruppen, så vil du kunne se Torun Vatnes
innlegg på Leve NÅs nettside i etterkant av webinaret.

Vil du bli med?

Det er gratis å delta på webinaret, og du kan melde deg på helt frem til det starter. Du vil motta en bekreftelse etter påmelding, og en påminnelse med lenke til webinaret før det starter. Webinaret begynner presis kl. 14.00, så logg deg gjerne på litt før den tid.

Meld deg på webinaret ved å skrive inn e-postadressen i lenken til vimeo her.

Velkommen!

 

Dato

24 mai 2023
Utløpt!

Tid

14:00 - 16:00
Kategori

Arrangør

Leve NÅ
Leve NÅ
E-post
levenaa@frambu.no
Nettsted
http://www.levenaa.no